VERÍTE V OSUD?

  

Čo je to vlastne osud?

Veríte, že existuje?

Máme vopred daný náš život a to, čo nás v ňom čaká?

Máme vopred určené, koho stretneme, do koho sa zaľúbime?

Presvedčilo vás niečo, že osud existuje?

Môžeme si sami určiť svoj osud?

Alebo nič také ako osud neexistuje?

Diskusná téma: Veríte v osud?

Áno, osud je

ja verím v osud, človek máva plány a potom sa nečakane niečo pripletie a nakoniec sa možno ukáže, že to bol zásah osudu a dostaneme sa tam, kde máme byť, na to lepšie

Osud je vyhovorka

Ahojte, ziadny osud neexistuje. Je to len vyhovorka pre ludi s komplexami a tych ktori nemaju chrbticu a svoje konanie sa snazia zvalit na osud. Napriklad, ked jedna kamoska sa zamerala na zenateho chlapa, vedela, ze je zenaty od zaciatku a vyhovarala sa, ze je to osud riadeny anjelmi. Pritom tu situaciu si vytvorila ona sama, nebolo to ako ked sa niekto narodi hluchy a preto niektore veci ma viac menej dane, napr. ze nemoze pracovat ako ucitel hudby. Tazko to bol osud, skor jej zufale intrigy ako ulovit chlapa. Alebo zenaty spoluziak namiesto toho aby problemy co ma so zenou riesil a porozpraval sa s nou o tom, len mavne rukou a povie neries, osud vyriesi. Tazko osud, jeho zbabelost a povrchost tazko vyriesi osud ale skor iny clovek. Takze osud je vyhovorka pre sebeckych a zakomplexovanych ludi bez charakteru pod maskou.

Vsetko mame vopred dane

Ahoj, ja verim, ze vsetko mame vopred dane, aj ked sa snazime mozno ist inou cestou, skor ci neskor sa veci stanu tak, ako chce osud.

Pridať nový príspevok

VEŠTENIE

Výklad karet emailem